ФКФ Ренцель Україна | Ваш партнер зі стимулювання збуту | Збільшуйте свої продажі разом з нами

Інформаційний дисплей Curved Outdoor

Нотатки

Downloads available

Product highlights

  • Оптимальний кут читання
  • Дощозахисна рамка із застібкою від дощу
  • Можна використовувати в портретному та ландшафтному форматі
  • вкл. отвори для кріплення до підлоги
  • повністю чорний, подібний до RAL 9005 (матовий)
  • Спеціальні розміри та кольори RAL від 1 штуки доступні за запитом
Відомості про артикул »

Специфікація

Номер продукта

Опис

Незалежно від того, для якої мети ви шукаєте інформаційний стенд, з нашим новим інформаційним стендом Curved Outdoor ви отримаєте ідеальне рішення. Цей інформаційний стенд є ідеальним рішенням для представлення вашої реклами та інформації на відкритому повітрі.
За допомогою цього інформаційного стенду ви можете представити своє повідомлення елегантно і стильно, але не нав'язливо. Таким чином, інформаційні та рекламні матеріали будуть ефективно представлені широкій аудиторії. Будь то вказівник, інформаційне табло або цінник - цей інформаційний модуль надає вашим клієнтам чітку інформацію в будь-який час.
Наше чорне інформаційне табло "Curved Outdoor" ідеально підходить для зовнішнього використання в автосалонах або як вказівник, наприклад, у зоопарках чи парках розваг. Цей дисплей також регулярно використовується на великих виставках під відкритим небом.
Чорна рама оснащена спеціальним ущільненням і профільною технологією, що забезпечує оптимальний захист вставлених плакатів від дощової води. Додатковий захист забезпечує гумове ущільнення по всьому периметру задньої стінки цієї рами. Задні панелі також виготовлені зі стійкого до атмосферних впливів полістиролу. Покривні плівки виготовлені з антиблікового матеріалу, стійкого до ультрафіолетового випромінювання, що запобігає вицвітанню плакатів. Крім того, антиблікові властивості плівок - навіть при сонячному світлі - гарантують, що вставки набагато легше читаються.
Рамку можна використовувати як у портретному, так і в альбомному форматі завдяки встановленому на заводі поворотному механізму, що забезпечує максимально широкий спектр застосування. Дисплей стійкий завдяки сталевій підставці з чорним порошковим покриттям. Він може бути закріплений на підлозі завдяки двом отворам (матеріал для шурупів не входить до комплекту) і, таким чином, захищений від крадіжки.
Інформаційне табло може бути виготовлене в інших розмірах або в інших кольорах від 1 штуки. Будь ласка, запитуйте!

Оцінки

Оцінки

{{ review.oxfname }} Я підтверджую, що оголосив про повернення до свого консультанта :
Зараз відхилити як реселлера
Відповідь:

Поки немає коментарів.
Поки немає коментарів.
Поки немає коментарів.

Перепродавець

Перепродавець Формат інкрустації Номер продукта № арт. Price
DIN A3 (297 x 420 мм) DIN A3 (297 x 420 мм) 50.0256.18 2.990,00 грн.* до артикулу »
рамка A4 (210 x 297 мм) рамка A4 (210 x 297 мм) 50.0256.19 3.120,00 грн.* до артикулу »
Close menu
Вверх