ФКФ Ренцель Україна | Ваш партнер зі стимулювання збуту | Збільшуйте свої продажі разом з нами

Рулонний банер Stic для перегородки

Нотатки

Downloads available

Product highlights

  • класичний рулонний банер для використання в якості захисту від чхання
  • може зменшити передачу бактерій або патогенних мікроорганізмів
  • доступні різні ширини
  • включаючи друк або спеціальні вирізи, доступні за запитом
Відомості про артикул »

Специфікація

Номер продукта

Опис

Рулонний банер Stick - це класичний рулонний банер, який служить для захисту від чхання. Алюмінієвий корпус приховує поліетиленовий тент, який можна витягнути. Ви можете замовити у нас друк на цьому тенті і використовувати захисний елемент як рекламну або інформаційну поверхню.

Дисплей поєднує в собі властивості високоякісного рулонного полотна та прозорого захисту від плювків. Рулонний банер дуже простий в установці. Спочатку виріб виймається з транспортної сумки, що входить в комплект поставки. Потім витягніть поліетиленовий тент зі стійки і закріпіть його за допомогою стійки. Для цього алюмінієву палицю потрібно коротко зсунути разом.

Після цього рулонний дисплей буде ідеально налаштований в найкоротші терміни. У розтягнутому стані виріб можна переміщати і переставляти. Однак на довші відстані банер слід знову згортати та розгортати.

Як тільки стенд встановлений, він забезпечує захист від чхання, кашлю та шмарклів. Тонкий ПЕТ зменшує передачу бактерій або патогенних мікроорганізмів повітряно-крапельним шляхом. Банер розміром 100 х 200 см створює велику захисну поверхню, коли він встановлений. Це забезпечує ідеальний захист для офісного персоналу, клієнтів або обслуговуючого персоналу.

Вам потрібна велика перегородка, але ви хочете обмінюватися товарами або даними? Наші рулонні дисплеї також доступні з можливістю проходу через них. Це робить дисплей ідеальним для роздачі рецептів або документів. Крім паперів, через отвори в ПВХ тенті можна обмінюватися дрібними та середніми товарами або здійснювати платежі.

Відеопристрій

Оцінки

Оцінки

{{ review.oxfname }} Я підтверджую, що оголосив про повернення до свого консультанта :
Зараз відхилити як реселлера
Відповідь:

Поки немає коментарів.
Поки немає коментарів.
VICKY пише
Зараз відхилити як реселлера
Відповідь:

Перепродавець

Перепродавець Ширина Номер продукта № арт. Price
850 мм 850 мм 80.0126.77 1.890,00 грн.* до артикулу »
1.000 мм 1.000 мм 80.0126.72 2.080,00 грн.* до артикулу »
Close menu
Вверх