ФКФ Ренцель Україна | Ваш партнер зі стимулювання збуту | Збільшуйте свої продажі разом з нами

Стенд для брошур Alice II

Номер продукта: 50.0089.29
Нотатки

Downloads available

Product highlights

  • елегантна підлогова стійка для брошур
  • суміш матеріалів: алюміній / акрилове скло
  • з полиці книжкового формату DIN A4
  • верхня вставка для етикеток для індивідуального дизайну
  • глибина заповнення на полицю: 40 мм
  • навантаження на полицю: 1,5 кг
  • доступний в чорному або сріблястому кольорі
Відомості про артикул »

Специфікація

Номер продукта

Опис

З нашим новим підлоговим стендом для брошур Alice II ви завжди будете в курсі рекламних технологій і моди.

Цей стенд ідеально підходить для використання, наприклад, в туристичних агентствах, готелях, музеях або невеликих приватних магазинах. Іншими словами, скрізь, де очікуються потенційні клієнти, а продажі в точці продажу (PoS) є пріоритетом. Завдяки ненав'язливому, високоякісному дизайну, стійка для брошур Alice II не відволікає увагу від вкладеного носія, але позитивно підтримує ефект вашої рекламної листівки. З цією підставкою для брошур ваші брошури та каталоги завжди будуть представлені чітко і в межах легкої досяжності.

Наша нова підлогова стійка для брошур Alice II вражаюче демонструє, що при презентації флаєрів важлива не тільки функціональність, але й дизайн. Тому ця елегантна стійка для брошур доступна в чорному або сріблястому кольорі. Три стійкі до подряпин полиці з сатинованого акрилового скла портретного формату А4 поставляються в стандартній комплектації. Кожна окрема полиця має глибину заповнення 40 мм і витримує максимальну вагу 1,5 кг. Міцна та надійна алюмінієва рама гарантує, що стійка, яка важить приблизно 4,5 кг, надійно стоїть.

Верхня табличка, що налаштовується, гармонійно доповнює функції цієї стійки для брошур. Ви можете персоналізувати його своїм логотипом, слоганом або рекламним повідомленням. Це дуже легко зробити за допомогою власного принтера: роздрукуйте логотип - вставте його у верхню табличку - готово! Це дозволить вам гнучко реагувати на нові акції або сезонні зміни в будь-який час і гарантує, що ви привернете ще більше уваги ваших клієнтів.

Оцінки

Оцінки

{{ review.oxfname }} Я підтверджую, що оголосив про повернення до свого консультанта :
Зараз відхилити як реселлера
Відповідь:

Поки немає коментарів.
Поки немає коментарів.
Поки немає коментарів.
Close menu
Вверх